Tell people about what makes your site special.

Iglutehtaan iglut

Halusimme kehittää tuotteen, Iglun, joka on erilainen, näyttävä ja mahdollistaa ihmisten yhteisen ajanvieton turvallisessa ympäristössä. Iglu on kotimainen tuote ja sen ainutlaatuinen muoto takaa 360 asteen näkyvyyden ympäristöön. Tarjoamme iglua kolmella eri varustuksella, sinä päätät vain maiseman ja me toimitamme siihen upeat puitteet heti käyttövalmiin Iglun muodossa. Iglujen hinnat alkaen 9900€ varustuksesta riippuen.

Tutustu tarjontaamme ja kysy lisää!

Varustelut

Perusvarustus

Kaikki Iglumme toimitetaan käyttövalmiina ns. terassilattialla, jolloin voit kalustaa Iglun haluamallasi tavalla käyttötarkoitukseen sopivaksi.
Lisää igluun ruokapöytä ja saat uniikin tilan jopa 10 hengelle. Iglu soveltuu mitä parhaiten myös ravintoloiden käyttöön turvallista lisätilaa tuomaan.

Grillivarustus

Valmiiksi grillivarustetussa Iglussa on valmiina grillitaso, hormi ja jakkarat istuskelua varten. Sinun tarvitsee vain aloittaa grillaaminen ja nauttia uudesta huvimajastasi yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Saunaiglu

Tämä heti käyttövalmis Iglu-malli tarjoaa aivan uniikin saunomiskokemuksen ympäri vuoden! Toimitussisältö pitää sisällään lauteet, puilla lämpiävän kiukaan sekä hormin. Lauteiden sijoittelu reunoille jättää keskelle mukavasti tilaa myös perheen pienempien saunomiseen ja nauttimiseen vaikka pesuvannassa. Saunomaan mahtuu jopa 10 henkeä. Tee tuli kiukaaseen ja rentoudu löylyissä maisemista nauttien uudessa iglusaunassasi!

Faktoja iglusta
Iglu on kooltaan 7m2 ja sen halkaisija on 3m. Iglun alla on neljä säätöjalkaa, joten se ei vaadi erillisiä perustuksia. Ikkunat ovat karkaistua turvalasia. Ja mikä parasta: iglu toimitetaan heti käyttövalmiina!

Liiketoimintasi tueksi
Iglun avulla varmistat asiakkaillesi turvallisen, erillisen tilan. Iglu on tarvittaessa helppo siirtää toiseen sijaintiin, joten tästä ulkomyynti- tai asiakastilaksi uniikki vaihtoehto!

Jos et vielä tiennyt niin…

Nyt tiedät että sinun pihastasihan puuttuu iglu!